Ait valiti parimaks kontserdimajaks

Margus Haav
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim kontserdimaja on Viljandi pärimusmuusika ait.

MARKO SAARM/SAKALA
Eesti parim kontserdimaja on Viljandi pärimusmuusika ait. MARKO SAARM/SAKALA Foto: Marko Saarm / Sakala
Eesti muusikaettevõtluse auhindade jagamisel võitis Viljandi pärimusmuusika ait aasta klubi/kontserdimaja tiitli. 
 
Võitjad valis välja rohkem kui 40-liikmeline žürii, mis koosnes muusika eri valdkondades Eestis aktiivselt tegutsevatest isikutest. Auhindade jagamisega tuuakse esile ja tunnustatakse parimaid Eesti muusikavaldkonnas tegutsevaid ja selle arengule kaasa aitavaid isikuid.

"Mul on väga hea meel, et pärimusmuusika ait teiste nominentide Nordea kontserdimaja ja Sinilinnu kõrvalt silma paistis," rääkis Tallinnas auhinda vastu võtmas käinud aida administraator Silja Soo. "See on suur tunnustus kogu aida meeskonnale, sest hindamisel võeti arvesse nii koha omapära kontserdipaigana kui ka suutlikkust oma programmi koostada. Kindlasti lisab see motivatsiooni veelgi enam kvaliteedile ja mitmekesisusele keskenduda."

Esimest korda välja antud Eesti muusikaettevõtluse auhindade jagamise korraldas Eesti fonogrammitootjate ühing Tallinn Music Weeki puhul. Võitjad kuulutati välja teisipäeval pidulikul galaõhtusöögil restoranis Merineitsi. Aasta raadiojaamaks valiti Raadio 2, aasta meediakanal on Rada7.ee ja aasta muusikaajakirjanik Erik Morna.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles