Tulevik võttis vastu oma esimesed triibulised

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi meeskond pidi laupäeval Hiiu staadionil peetud Premium-liiga kolmandas voorus tunnistama Nõmme Kalju paremust. Ehkki kohtumine lõppes suure skooriga, jõudis Viljandi meeskond esimest korda ka ise tabamusteni. Mõlemad Tuleviku väravad lõi Indrek Ilves (tagumine). Pildil seisab tema ees kaitses Raiko Mutle. Pilt on tehtud nädal varem Viljandis peetud kohtumisel.
Viljandi meeskond pidi laupäeval Hiiu staadionil peetud Premium-liiga kolmandas voorus tunnistama Nõmme Kalju paremust. Ehkki kohtumine lõppes suure skooriga, jõudis Viljandi meeskond esimest korda ka ise tabamusteni. Mõlemad Tuleviku väravad lõi Indrek Ilves (tagumine). Pildil seisab tema ees kaitses Raiko Mutle. Pilt on tehtud nädal varem Viljandis peetud kohtumisel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Premium-liiga uustulnuk Viljandi Tulevik, kes pidi loosi tahtel tänavuse hooaja kolmes esimeses voorus vastamisi minema tiitlinõudlejatega, sai laupäeval Nõmmel oma hooaja esimesed triibulised: kui kahes avamängus suudeti Flora ja Sillamäe vastu välja mängida statistilises mõttes suhteliselt viisakalt, siis kohtumine Kalju vastu lõppes hokiskooriga 6:2 Tuleviku kahjuks.

Aga see oli ka sootuks teistsugune mõõduvõtt kui eelmised kaks, sest seni ülimalt kaitsvalt mänginud Tulevik läks peatreener Aivar Lillevere juhtimisel seekord välja hoopis ründavama formatsiooniga. Tasuks kaks löödud väravat, mida ei osanud keegi loota võõrsil mängides meeskonna vastu, kes kogus mullu meistriliigas 27 punkti rohkem kui Tulevik esiliigas. Koolirahaks tuli aga maksta valu ja häbi kuuest sisselastud pallist.

Tuleviku suhteliselt noorel ja kogenematul ning meistriliiga tempo ja tasemega alles harjuda püüdval koosseisul polnud kolm hooaega tagasi Eesti meistriks kroonitud Kalju vastu lihtne, sest viimati nimetatu rivistuses tegi kaasa koguni seitse pallurit, kes on kuulunud viimastel aastatel Eesti A-koondisesse. Neist Ats Purje, Ken Kallaste ja Joel Lindpere on üles antud ka eelolevateks kohtumisteks Šveitsi ja Islandi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles