Jäähall kogub lahkete toetajate abiga seinaehituseks raha

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kella poole kolme ajal oli päike edasi liikunud ja jäi möödunud aasta lõpul ehitatud külgseina varju. Nii jaksasid masinad väljakul jää uisutrenni laste jaoks jälle heaks teha. Praegu kogub jäähall raha, et ehitada KEK-i hoone poole sein, mis takistaks päikese sulatustööd.
Kella poole kolme ajal oli päike edasi liikunud ja jäi möödunud aasta lõpul ehitatud külgseina varju. Nii jaksasid masinad väljakul jää uisutrenni laste jaoks jälle heaks teha. Praegu kogub jäähall raha, et ehitada KEK-i hoone poole sein, mis takistaks päikese sulatustööd. Foto: Eve Vedler

Möödunud aasta lõpul toetajate abiga püsti pandud külgsein on andnud Viljandi jäähallile varju edelaküljelt, kuid nüüd on soov katta ka väljaku ots, sest just sealt sulatab kevadpäike uisuplatsile loike.

Seinte ehituseks raha kogumise algatasid Viljandi hokiklubi ja uisutreener Eve Vedler. 

Vedler rääkis, et jäähalli korjanduskarpi ja sihtasutuse Viljani Jäähalli kontole on juba pisut raha laekunud, kuid täpset summat ta öelda ei osanud. «Oleme Timo Tintsiga hokiklubist rääkinud, et projektist ja vajaminevast kogusummast on praegu vara juttu teha,» ütles ta ja lisas, et need teemad saab ette võtta siis, kui jäähooaeg ümber saab. Eile oligi halli hooaja viimane päev. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles