Võõrustajate saagiks jäi veidi kripeldav pronks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noormeeste (kaitses) töine nädalalõpp Eesti meistrivõistlustel andis neile turniiritabelisse viis võitu kuuelt kohtumiselt, paraku ei lubanud see siiski pronksmedalitest enamat. Pilt on tehtud pühapäeva hommikul peetud mängul SK Tapa vastu, mis lõppes meie noormeeste kümneväravalise ülekaaluga.
Viljandi noormeeste (kaitses) töine nädalalõpp Eesti meistrivõistlustel andis neile turniiritabelisse viis võitu kuuelt kohtumiselt, paraku ei lubanud see siiski pronksmedalitest enamat. Pilt on tehtud pühapäeva hommikul peetud mängul SK Tapa vastu, mis lõppes meie noormeeste kümneväravalise ülekaaluga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval autasustati Viljandi spordihoones Eesti noorte käsipalli meistrivõistluste A-klassi paremaid meeskondi, võõrustajate kaela riputati pronksmedal.

Üheksa Eesti klubi ja spordikooli noortemeeskonna osavõtul peetud meistrivõistluste viimane etapp mängiti reedest pühapäevani viljandlaste kodusaalis. Eesti meistrid selgitati kahes osas. Alustati üheringilise põhiturniiriga ning seejärel jagati meeskonnad kohamängude tarvis kahte tugevusgruppi. Paremate selgitamisel peeti kaks etappi: alustati jaanuaris Valgas ning lõpplahenduseni jõuti möödunud nädalavahetusel Viljandis.

Nagu ütles Viljandi spordikooli käsipallitreener, ei läinud võõrustajatel sugugi halvasti, ent samas ka mitte just ülearu hästi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles