Metsaparandusest sünnib maakonda mitu uut teed

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomaa rahvuspargis valmib tänavu teiste hulgas 2300 meetri pikkune Joosepi tee, mis tugevdatakse 15 sentimeetri paksuselt killustikuga, et Karuskose luhalt oleks parem traktoriga heinapalle ära vedada.
Soomaa rahvuspargis valmib tänavu teiste hulgas 2300 meetri pikkune Joosepi tee, mis tugevdatakse 15 sentimeetri paksuselt killustikuga, et Karuskose luhalt oleks parem traktoriga heinapalle ära vedada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Riigimetsa majandajal on Viljandimaal käsil neli metsaparandustööd, misjärel muu tarviliku kõrval valmib mitu kruusateed.

Riigimetsa majandamise keskuse (RMK) metsaparandustalituse juhataja Margus Reimann ütles, et nii nagu ei saa kunagi valmis Tallinna linn, ei lõpe riigis ka metsaparandus ning metsateid tuleb aina juurde. 

«RMK rajab kruusateid, mis peavad arvutuste kohaselt ilma suurema remondita vastu 20 aastat,» lausus ta. «Meie plaan on 20 aastaga kogu Eestis metsateede rajamisega esimene tiir peale teha ning alustada siis teist ringi taastamisega.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles