Torumehed töötavad vanalinnas mai lõpuni

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile alustasid töömehed Posti tänava alla torude paigutamist. Sellel tänaval töötavad ehitajad nädal aega ning tänavasse kaevatakse ka mõned augud.
Eile alustasid töömehed Posti tänava alla torude paigutamist. Sellel tänaval töötavad ehitajad nädal aega ning tänavasse kaevatakse ka mõned augud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Mai lõpuks on Viljandi kesklinna tänavad taas korras, sest selleks ajaks lõpetavad torusid maa alla paigutavad mehed oma töö. Enne seisab ees aga veel palju kaevamist ja teesulgemisi.

Lähematel nädalatel vallutavad ehitajad üha uusi tänavalõike. Seda kõik selleks, et torud, millest vanimad pärinevad 1930. aastatest, saaksid uueks ning kesklinna elanikud võiksid olla kindlad, et veekatkestused muutuvad senisest palju haruldasemaks.

Oluline on seegi, et kui varem lainetasid linnas mitmel pool pärast vihmasadu suured loigud, siis nüüd juhitakse vihmavett varasemaga võrreldes palju paremini tänavatelt ära ja see ei lähe enam tavalisse kanalisatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles