Viljandi pillipuhujad noppisid kolm esikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi muusikakooli võidukas esindus (ülevalt alla) Kristi Kärmas, Arno Anton, Kevin Mattias Klasman, Rasmus Ruubel, Kaja Rusi, Bert Langeler, Hendrik Jaak Sepp ja Anti Einpaul
Viljandi muusikakooli võidukas esindus (ülevalt alla) Kristi Kärmas, Arno Anton, Kevin Mattias Klasman, Rasmus Ruubel, Kaja Rusi, Bert Langeler, Hendrik Jaak Sepp ja Anti Einpaul Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti oma vanuseklassi parim tromboonimängija, klarnetist ja tuubamängija õpivad pillimängu Viljandi muusikakoolis.

Eesti muusikakoolide liidu korraldatud parima noore instrumentalisti võistlus puhkpillimängijatele ja pianistidele sai teoks 13. ja 14 märtsil Tartus ning võitjaid autasustatakse laupäeval, 28. märtsil Tartus Heino Elleri nimelise muusikakooli Tubina saalis.

Konkurss oli kahevooruline, eelvoorud said teoks 18 Eesti paigas. Lõppvooru valiti 303 õpilast. Viljandi muusikakoolist pääses sinna 11 noort muusikut, kellest auhinnalistele kohtadele jõudis neli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles