Puhastusettevõtetel lastakse kevadel enim pesta aknaid

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Pesuproff töötaja Erkki Putnik sõnas, et eelkõige tuleks akent pestes jälgida, et raamide ääred korralikult puhtaks saavad – just seal on kõige enam mustust, mida inimesed tavaliselt märgata ei oska.
Osaühingu Pesuproff töötaja Erkki Putnik sõnas, et eelkõige tuleks akent pestes jälgida, et raamide ääred korralikult puhtaks saavad – just seal on kõige enam mustust, mida inimesed tavaliselt märgata ei oska. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kevade saabumisega tuli küll maha ports lund, kuid sellest hoolimata on paljud inimesed hakanud oma kodudes pihta suurpuhastusega. Ja nagu selgub, jätkub seal tööd ka puhastusteenust osutavatele firmadele.

Firmasid, mis pakuvad nii suurpuhastuse paketti kui üksikuid teenuseid, on Viljandi linnas ja selle lähiümbruses mitu.

Näiteks leiab osaühingu Pesuekspert teenuste nimekirjast lisaks akende, põrandate, diivanite ja muude mööbliesemete eraldi puhastamisele ka üldise suurpuhastuse. Ettevõtte juhi Tiit Jürmanni sõnul tehakse puhtaks kõik see, mis hoolduskorrastuse käigus ilusaks tehtav ei ole. «Eemaldatakse kogunenud või kuhjunud mustus spetsiifilistest kohtadest, nagu ventilatsioonitorud, õhu väljatõmbe luugid ja põrandad, puhastatakse setetest duširuumid ja poorsed vuugid,» loetles ta osa töid, mida suurpuhastuse paketist leida võib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles