Naine ja mees astusid tapmise süüdistusega kohtu ette

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kohtumajas astusid kohtu ette 44-aastane naine ja 47-aastane mees ning neid mõlemaid süüdistatakse naise abikaasa tapmises.
Viljandi kohtumajas astusid kohtu ette 44-aastane naine ja 47-aastane mees ning neid mõlemaid süüdistatakse naise abikaasa tapmises. Foto: Marko Saarm

Viljandi kohtumajas astusid täna kell 10 kohtu ette 44-aastane naine ja 47-aastane mees ning neid mõlemaid süüdistatakse naise abikaasa tapmises mullu 1. juunil Viljandis Posti ja Tallinna tänava nurgal asuvas majas.

Eelmise aasta 2. juunil helistas häirekeskusse naisterahvas ning teatas, et 1. juuni õhtul leidis ta oma abikaasa surnuna. Sündmuskohale jõudnud politseiametnikud avastasid Viljandis Posti tänaval asuva maja korterist vägivallatundemärkidega mehe surnukeha.

Asjaolude väljaselgitamiseks alustas Viljandi politsei kriminaalmenetluse karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb tapmist. Süüdimõistmise korral oleks väikseim karistus kuus aastat ning kõige karmim karistus 15 aastat vabadusekaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles