Suur spordipidu Suure-Jaanis

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul olid Suure-Jaani valla parimad sportlased, treenerid ja spordiedendajad palutud suurele spordipeole, et võtta kokku spordiaasta 2014. Traditsiooniline üritus leidis aset juba 14. korda ning Suure-Jaani kooli aulasse oli kogunenud 250 inimest. 

Tänavuse spordipeo avatervitus edastati video vahendusel Suure-Jaani sõprusvallast Jokioisest, head soovid jõudsid saalisviibijateni ka Faluni maailmameistrilt ja olümpiamängudelt kolm hõbemedalit pälvinud Venemaa murdmaasuusatajalt Maksim Võlegžaninilt. 
 
Kokku tunnustati peol 68 sportlast, sealhulgas koolide parimaid, erinevatel aladel silma paistnud noori ja valla parimaid sportlasi. Seekordse Suure-Jaani valla spordiparemiku seas oli mitmeid, kelle saavutused küündivad koduvallast palju kaugemale – vibusportlane Laura Nurmsalu, jalgratturid Liisa Ehrberg ja Josten Vaidem, kergejõustiklane Kätlin Tõllasson, sudokude lahendamise MM-il teise koha saavutanud Tiit Vunk.
 
Tänumeene said ka 38 valla spordielu edendajat – treenerid, spordiklubide juhid, võistluste korraldajad ja kohtunikud. Auhinnatšekid vajaliku spordivarustuse ostmiseks said Lehola-Lembitu mängude üldkokkuvõttes kolm paremat piirkonda. Seekord olid tublimad Kildu, Olustvere ja Põhja-Suure-Jaani esindajad.
 
Tunnustuse pälvisid ka ettevõtted, kes Suure-Jaani valla sportlasi on toetanud – OÜ Eesti Höövelliist ja OÜ Tefire Group.
 
Meenete valmistamisel ulatas abikäe OÜ Käty Tikand.
Auhinnatseremoonial esinesid kohalikud laulu- ja tantsulapsed, pidu jätkus kauni kontserdiga Karl-Erik Taukarilt ja Eric Kammistelt.
Traditsiooniliselt lõppes spordipidu ühise banketilaua ääres. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles