Abja vallavanemat ootab umbusalduse avaldamine

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja vallavanem Peeter Rahnel ei mõista, mille vastu ta opositsiooni hinnangul eksinud on. Pildil on vallavanem kohaliku ujula saunalaval. Ujula aastapreemia kandidaadiks esitamisest hakkaski kõik pihta.
Abja vallavanem Peeter Rahnel ei mõista, mille vastu ta opositsiooni hinnangul eksinud on. Pildil on vallavanem kohaliku ujula saunalaval. Ujula aastapreemia kandidaadiks esitamisest hakkaski kõik pihta. Foto: Marko Saarm / Sakala

Jaanuaris valiti Abja vallavolikogus aastapreemia saajat, veebruaris võttis vallavanem Peeter Rahnel sel teemal kohalikus ajalehes sõna ning nüüd algatas opositsioon artiklis öeldu pärast talle umbusalduse avaldamise.

Abja vallavolikogu esimees Villu Võsa ütles eile ehk päev pärast vallavolikogu istungit, et talle jäi arusaamatuks, mille pärast opositsioon Rahnelile umbusaldust soovib avaldada.

«Mina selleks küll mingit põhjust ei näe,» lausus esimees ning suunas ajakirjaniku opositsiooni jutule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles