Tähelepanu. Valmis olla. Kevad!

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uueveski elanik Aadu Parm tõdes, et kui sügisel on lehed ja muu praht korralikult kokku riisutud, on kevadel selle võrra vähem tööd.
Uueveski elanik Aadu Parm tõdes, et kui sügisel on lehed ja muu praht korralikult kokku riisutud, on kevadel selle võrra vähem tööd. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi ilmajaam lubab järgmisteks päevadeks lörtsi, algas täna astronoomiline kevad ning paljudel aiapidajatel on esimesed tööd juba tehtud.

Neljapäeva lõuna ajal riisus oma majaesist Uueveski elanik Aadu Parm, kes lausus, et kui sügisel on jäätmed korralikult ära viidud, tuleb kevadel vähem tööd teha. Praegu on ta kokku kogunud kuivanud sammalt, lehti ning puuoksi.

Peetrimõisa elanik Rein Matsi alustas aias kevadtöid selle nädala algul ning neljapäeval jõudis toimetamistega lõpule. «Homme lubatakse halba ilma ning see, mis annab, tuleb ära teha,» nentis ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles