Duetid laulavad võidu

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk mulluselt võistluselt:  Miia Olivia Onni ja Katrina Merily Reimand hinnati oma vanuseklassis laulu «Maailm heliseb» esitamise eest teise preemia vääriliseks ja tüdrukud pälvisid Viljandi parima dueti tiitli.
Hetk mulluselt võistluselt: Miia Olivia Onni ja Katrina Merily Reimand hinnati oma vanuseklassis laulu «Maailm heliseb» esitamise eest teise preemia vääriliseks ja tüdrukud pälvisid Viljandi parima dueti tiitli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 13 algab Viljandi muusikakooli orkestrimajas üleriigiline duettide võistlus. Viljandisse tuleb üle saja laulja ja juhendaja.

Viljandis viiendat aastat korraldatav võistulaulmine on alguse saanud Saaremaa ühisgümnaasiumis korraldatud noorte solistide ja duettide konkursist, mille ellukutsuja on tuntud laulupedagoog Sirje Medell.

Saaremaa konkursil laulsid duetid ühes kategoorias lauluvõistluse osana, kuid aja möödudes tekkis vajadus lauljate liigendamiseks vanuserühmade kaupa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles