Naabermaakonna põllumees valiti tippjuhiks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandaks põllumajandussektori tippjuhiks valiti eile Olustvere lossis asetleidnud konverentsil «Põllumees kui tippjuht» Järvamaal tegutsev Ain Aasa.
Kolmandaks põllumajandussektori tippjuhiks valiti eile Olustvere lossis asetleidnud konverentsil «Põllumees kui tippjuht» Järvamaal tegutsev Ain Aasa. Foto: Elmo Riig / Sakala

Olustveres peetud kümnendal konverentsil «Põllumees kui tippjuht» valiti kolmandat korda aasta tippjuht, kes lisaks erialasele tööle paistab silma kogukonnas tegutsejana. 

Tippjuhiks sai Järvamaal tegutseva osaühingu Estonia tegevjuht Ain Aasa. Põllumajandusministrilt Ivari Padarilt tiitlit vastu võttes märkis Aasa, et juhtimine on meeskondlik töö, seega tuli tunnustus kogu meeskonnale. 

Ain Aasa  rääkis, et tippjuhi tiitel on talle meeldiv üllatus. Kogu meeskonnaga on tasa ja targu ettevõtet arendatud ning tänu selgele strateegiale, julgetele otsustele, kindlale visioonile ja pühendunud personalile ongi suudetud saavutada püstitatud eesmärgid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles