Spordisõbrad sahistasid «Öökossul» korvivõrku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi avatud noortetoa korraldusel sai laupäeva õhtul Viljandi spordihoones teoks kuues «Öökossu» turniir. Seekord osales 11 võistkonda, nende seas ka üks tüdrukute võistkond.
Viljandi avatud noortetoa korraldusel sai laupäeva õhtul Viljandi spordihoones teoks kuues «Öökossu» turniir. Seekord osales 11 võistkonda, nende seas ka üks tüdrukute võistkond. Foto: Viktor Tund

Laupäeva õhtul peeti Viljandi spordihoones avatud noortetoa korraldusel korvpalliturniir «Öökoss vol 6».

Nooremas vanusegrupis võitis Tiim Juss koosseisus Kaur Lauer, Fred Arro ja Germo Nõgesmaa. Teine koht kuulus võistkonnale KJ, kus mängisid Mart Paal, Kevin Tamberg ja Ants Vaks, ning kolmas oli õrnema soo võistkond Elektrikatkestus, kuhu kuulusid Anneli Lebert, Gerda Kirpson ja Kaisa Aatonen.

Vanemas vanusegrupis tuli esimeseks võistkond Taavi koosseisus Taavi Randoja, Ott Varik, Rauno Meerits ja Marti Stepanov. Teisele kohale platseerus Tünamo, kuhu kuulusid Andres Andrei, Sten Lillemägi ja Andre Renart. Kolmanda tulemuse võitles välja Mallas Davericks koosseisus Ralf Tambets, Priit Tõnisson, Toomas Koitmäe ja Rikko Leheveer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles