Mulgi mälumängurid lõpetasid kolmanda hooaja

Olav Renno
, žürii liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi mälumängu võitnud võistkond Karksi Mulgid mängis koosseisus Rein Palu, Enn Kauber, Arvo Maling, Enn Sarv ja Tõnis Laurik.
Mulgi mälumängu võitnud võistkond Karksi Mulgid mängis koosseisus Rein Palu, Enn Kauber, Arvo Maling, Enn Sarv ja Tõnis Laurik. Foto: Kai Kannistu

Mulgimaal pimedamal aastapoolel vaimu värskendavate mälumängude seekordsed teadjamad võistkonnad viieteistkümne hulgast selgusid kolmapäeva õhtul Karksi valla kultuurikeskuses, kus oli kolmanda hooaja viies voor.

Kokku sai jälle 15 võistkonda: Halliste kihelkonnast viis, Tarvastust, Karksist ja Helmest igast kolm ning Paistust üks, kõigis viis tippteadjat. Ka selle hooaja õnnestumiseks andis suurima ja lausa ennastsalgava panuse Karksi kultuurijuht Kai Kannistu.

Väiksema, enamasti valla ulatusega mälumänge on hulga kauem harrastatud mitmes keskuses: Halliste kihelkonnas (13 võistkonna osavõtul), Karksi-Nuias (4), Helmes ja Tõrvas (15), varem ka Mustlas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles