Noored rassisid Põlva mattidel

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põlvas peetud noorte vabamaadluse seeriavõistluse «Nublust Nabiks» teisel osavõistlusel võitis ainsa Viljandi spordikooli õpilasena esikoha Rene Talts, kes tuuseldas kaaslasi kaalus alla 26 kg.

Viljandi poiss alustas pühapäeval turniiri seljavõiduga kohtlajärvelase Ilja Usankini üle ning alistas teises ringis 10:0 Tartu spordiklubi Englas liikme Daniel Jeremejevi. Esikohakohtumine Kohtla-Järve Kuldkaru esindaja Ruslan Belokuroviga oli kahest esimesest matšist tasavägisem, kuid lõppes ikkagi Rene Taltsi 7:4 punktivõiduga. Seega võttis ta kuue osalejaga võistluskaalus esikoha.

Noorte võistlussarja kõige kergemas kehakaalus alla 23 kg saavutas Keiro Asu teise koha. Kindlate võitudega märjamaalase Rasmus Kuigi ja väikemaarjalase Virgo Raja üle alustanud, pidi ta esikohaheitluses paraku alla vanduma Lätist kohale tulnud konkurendile Renars Treijsile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles