Mälu järgi sõitjad rikuvad Koidu tänaval liiklusseadust

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidu tänavale pööramist keelav liiklusmärk on koos muudatusest teatava lisatahvliga Tartu tänaval üleval nii kesklinna kui mäe poolt tulijale. Samasugune infotahvel on ka tänava otsas sissesõidukeelu märgi juures.
Koidu tänavale pööramist keelav liiklusmärk on koos muudatusest teatava lisatahvliga Tartu tänaval üleval nii kesklinna kui mäe poolt tulijale. Samasugune infotahvel on ka tänava otsas sissesõidukeelu märgi juures. Foto: Karl-Eduard Salumäe / Sakala

​Tartu ja Koidu tänava ristmik Viljandi vanalinnas. Hõbedane Toyota Avensis teeb Tartu tänavalt vasakpöörde Koidu tänavale ning sõidab Posti tänava poole. Vastu tuleb elektriauto Mitsubishi i-MiEV. 

Ehkki munajas särtsuauto on pisike, peab ta korraks seisma jääma, sest kitsal tänaval, mille ääres pargivad autod, teineteisest lihtsasti mööda ei mahu. Toyota roolis olev mees viipab Mitsubishist mööda manööverdades käega nii, nagu tehakse vabandades. Pole kindel, kas ta rikkus liiklusseadust teadlikult.

Koidu tänav on olnud 2. märtsist ühesuunaline. Niisugune muudatus tehti just seetõttu, et see on kahte pidi liikumiseks ja parkimiseks liiga kitsas. Viljandi linnavalitsus on selgitanud, et eriti tundsid seda möödunud aasta lõpul valminud Konsumisse kaupa toovad suurte autode juhid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles