Vaidlen vastu

, Viljandi linnavalitsuse liige Sotsiaaldemokraatlik Erakond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan-Mart Salumäe
Juhan-Mart Salumäe Foto: Erakogu

EILSES SAKALAS ilmunud ülevaade, milles oli kokku võetud Viljandi võimukoalitsiooni tegevus, sisaldas tõeterasid. Võimul olemise ajal on ette tulnud takistusi, mis pole lubanud liikuda võib-olla nõnda kiires tempos, kui 2013. aasta oktoobris loodeti. Samas nõustun ma seisukohaga, et igas valdkonnas on olnud edasiminekuid.

Esimest võimuloleku aastat ilmestab kahtlemata asjaolu, et Euroopa Liidu tõukefondide raha oli kinni ning polnud selge, mille tarvis ja kui palju toetust jagatakse. Seetõttu jäid suuremad projektid tegemata. Küll aga on nüüdseks jõudsalt edasi mindud piirkondade konkurentsivõime parandamise meetmega ja avanemas on mitu teist rahastamisallikat.

LAIAS LAASTUS ON Sakala käsitlenud teemat adekvaatselt, kuid ühe punkti puhul jäin ma kukalt kratsima. Nimelt oli toimetuse ülevaates kirjas: «Linn on jätkanud noorte omaalgatusprojektide toetamist, kuid kokkuvõttes ei ole selles vallas suurt läbimurret olnud.» Selle punktiga ei saa ma nõustuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles