Karikasarja võitja selgus enne viimast vaatust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti lauatennisemängijal Igors Sidorovsil pole otsest põhjust 25. aprillil Viljandisse Sakala klubi karikasarja viimasele etapile tulla, sest pühapäeval tagas ta endale eelviimase etapi võiduga ka üldvõidu.
Läti lauatennisemängijal Igors Sidorovsil pole otsest põhjust 25. aprillil Viljandisse Sakala klubi karikasarja viimasele etapile tulla, sest pühapäeval tagas ta endale eelviimase etapi võiduga ka üldvõidu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sakala lauatenniseklubi karikasarja viiendal mängupäeval sai selgeks, et viimase etapi tulemustest sõltumata kuulub peaauhind lätlasele Igors Sidorovsile.

Pühapäeval Viljandi spordihoones teoks saanud võistluspäeval, kus mängiti Silindia Ehituse auhindadele, osales 99 sportlast. Nagu viimastel aastatel tavaks, meelitab Sakala sari oma korraliku preemiafondi ja kõrge tasemega Eesti paremate meeste ja naiste kõrval kohale ka tugevaid lätlasi. Samas on võistlussüsteem selline, et meelsasti teevad kaasa nii harrastajad kui noormängijad.

Viienda etapi võitja oli samuti Igors Sidorovs, mulluse sarja üldarvestuse teine ja kuue aasta tagune võitja. Finaalis mängis ta 4:2 üle mulluse sarja maardulasest võitja Aleksei Nikonorovi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles