Maarja Kerner tunnistati Balti liiga parimaks mängijaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Kerner valiti kogu Balti liiga väärtuslikemaks mängijaks ja parimaks ründajaks.
Maarja Kerner valiti kogu Balti liiga väärtuslikemaks mängijaks ja parimaks ründajaks. Foto: Kohila võrkpalliklubi

Kohila Võrkpalliklubi naiskond kaitses edukalt Balti liiga tiitlit, kui alistas pühapäeval asetleidnud finaalis kolme geimiga põhiturniiri võitnud Leedu võistkonna Achema KKSC.

Kohila klubi esindusnaiskonnas teevad kaasa ka kaks Viljandi spordikooli kasvandikku Mari-Liis Graumann ja Maarja Kerner. Viimati nimetatu valiti kogu Balti liiga väärtuslikemaks mängijaks ja parimaks ründajaks.

Kohila Võrkpalliklubi alustas esikohamängu võimsalt: esimeses geimis loovutas ta vastasele vaid 13 punkti. Ülejäänud kahes geimis kogusid leedulannad vastavalt 21 ja 20 punkti. Silmapaistva mängu teinud Maarja Kerner tõi võitjatele 22 punkti, jäädes koguni 19 punktiga plusspoolele. Laura Parts lisas kodupubliku lemmikule 11 punkti ning Kertu Laak ja Mari-Liis Graumann panustasid võrdselt 10 punkti. Kohila naiskonna võidu võtmeks kujunesid rünnakud: 46 protsenti üritustest lõppes punktivõiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles