Tippjuhti paneb muretsema rahanappus

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu valiti konverentsil «Põllumees kui tippjuht» aasta tippjuhiks Kehtna Mõisa juht Märt Riisenberg. Tänavusel kümnendal konverentsil valitakse tippjuht kolmandat korda.
Mullu valiti konverentsil «Põllumees kui tippjuht» aasta tippjuhiks Kehtna Mõisa juht Märt Riisenberg. Tänavusel kümnendal konverentsil valitakse tippjuht kolmandat korda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Olustvere teenindus- ja maamajanduskool korraldab reedel kümnenda konverentsi «Põllumees kui tippjuht», kus kolmandat korda valitakse selle valdkonna aasta tippjuht.

Igal kevadel kogunevad Olustvere lossi Eesti põllumajandussektoris töötavad tippjuhid, kes arutlevad protsesside üle, mis meil ja maailmas parasjagu aset leiavad. Seekord on fookuses põllumajanduspoliitikaga seonduvad teemad.

«Arutleme Eesti majanduse väljakutsete üle, analüüsime põhjalikult julgeolekupoliitikat ning anname ülevaate geopoliitilisest olukorrast maailmas,» ütles Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktor Arnold Pastak. Eraldi räägitakse avaliku sektori juhtimisest ning käsitletakse piima- ja lihaturul toimuvat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles