Eesti tipp-põllumehed kogunevad reedel Olustverre

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere teenindus- ja maamajanduskool korraldab 1. aprillil Olustvere lossis traditsioonilise konverentsi «Põllumees kui tippjuht». Pilt on tehtud tunamullu peetud konverentsil.
Olustvere teenindus- ja maamajanduskool korraldab 1. aprillil Olustvere lossis traditsioonilise konverentsi «Põllumees kui tippjuht». Pilt on tehtud tunamullu peetud konverentsil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Olustvere teenindus- ja maamajanduskool korraldab reedel Olustvere lossis kümnendat aastat järjest konverentsi «Põllumees kui tippjuht». Kolmandat korda valitakse ka aasta tippjuht.

Konverents pakub osalejatele kõrgetasemelist koolitust ning uusi visioone, mida tutvustavad mõjukad inimesed ja tunnustatud spetsialistid.

Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktor Arnold Pastaku sõnul on konverentsist üheksa aastaga kujunenud põllumajandusega tegelevate inimestele oodatud varakevadine suursündmus.

«Igal kevadel kogunevad Olustvere lossi Eesti põllumajandussektoris töötavad tippjuhid, kes arutlevad protsesside üle, mis meil ja maailmas parasjagu toimuvad. Sel aastal on fookuses põllumajanduspoliitikaga seonduvad teemad, arutleme ka Eesti majanduse väljakutsete üle, analüüsime põhjalikult julgeolekupoliitikat ning anname ülevaate geopoliitilisest olukorrast maailmas. Eraldi teemadena räägime avaliku sektori juhtimisest ning käsitleme piima- ja lihaturul toimuvat,» ütles Pastak.

Kooli juhi sõnul kuulutatakse tänavu nagu varasematelgi aastatel välja põllumajandussektori tippjuht. Tiitli annab reedel Olustveres üle põllumajandusminister Ivari Padar, kes peab ka konverentsi avaettekande.

Teised esinejad on Euroopa Komisjoni endine asepresident Siim Kallas, kaitseministeeriumi kaitsepoliitika asekantsler Sven Sakkov, maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm, Swedbank Eesti ettevõtete panganduse direktor Heiki Raadik, AS HKScan Estonia juhatuse esimees Teet Soorm, E-Piima juhatuse esimees Jaanus Murakas, Tartu Agro juhatuse esimees Avo Mölder, Metsaküla Piima juhatuse esimees Jaan Metsamaa, Farmi piimatööstuse juhatuse esimees Valdis Noppel ja EPIKO juhatuse liige Üllas Hunt.

Konverentsi korraldab Olustvere teenindus- ja maamajanduskool koostöös Corpore Konverentsidega. Ühist põllumajanduskonverentsi on korraldatud 2006. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles