Seltsimaja hoov jäi nädalavahetusel huligaanidele ette

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidu seltsi juhatuse liikmed Evelin Lagle ja Marek Nõmm seltsimaja hoovis asuvas vagunelamus, mida laamendajad ööl vastu pühapäeva rüüstasid.
Koidu seltsi juhatuse liikmed Evelin Lagle ja Marek Nõmm seltsimaja hoovis asuvas vagunelamus, mida laamendajad ööl vastu pühapäeva rüüstasid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ööl vastu pühapäeva laamendasid huligaanid Viljandis Koidu seltsimaja hoovis vagunelamu kallal, valasid õue maha sellest leitud õli ning püüdsid ilmselt hoone juures tuld teha. Vagunelamu omanik, Viljandi Teatrihoov kutsub teo toimepanijaid üles nendega ühendust võtma.

«Ilmselt taheti algul hoovis lihtsalt laamendada,» ütles Koidu seltsi juhatuse liige, hoones tegutseva mittetulundusühingu Viljandi Teatrihoov eestvedaja Marek Nõmm. Ta lisas, et vagunelamu kallal sai seda hästi teha. Selle uks murti lahti ning sisustus ja klaasid lõhuti ära.

Mängud tulega

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles