Maarja Kerner tunnistati Balti liiga väärtuslikemaks mängijaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Kerner
Maarja Kerner Foto: volley.ee

Kohila Võrkpalliklubi kaitses edukalt naiste Balti liiga tiitlit, kui võitis pühapäeval peetud finaalis kolme geimiga põhiturniiri võitnud Leedu naiskonna Achema KKSC.

Kohila võrkpalliklubis esindusnaiskonnas teevad kaasa kaks Viljandi spordikooli kasvandikku: Mari-Liis Graumann ja Maarja Kerner, viimati nimetatu valiti kogu Balti liiga väärtuslikemaks mängijaks ja parimaks ründajaks.

Kohila Võrkpalliklubi alustas esikohamängu võimsalt, kui loovutas esimeses geimis vastasele vaid 13 punkti. Ülejäänud kahes geimis kogusid leedulannad vastavalt 21 ja 20 punkti. Silmapaistva etteaste teinud Maarja Kerner tõi võitjatele 22 punkti, jäädes koguni 19 silmaga plusspoolele. Laura Parts lisas kodupubliku lemmikule 11 ning Kertu Laak ja Mari-Liis Graumann võrdselt 10 punkti. Kohila naiskonna võidu võtmeks kujunes edukas esinemine rünnakul, kui 46 protsenti üritustest lõppes punktivõiduga.

Balti liiga viienda koha mängus kohtusid Eesti võistkonnad, Tartu Ülikool / Eeden ja TTÜ. Tartu naiskond võitis avageimi, kuid kaotas kolm järgmist. Lõpptulemuseks kujunes 1:3 (15, –24, –23, –23).

TTÜ naiskonda kuulub kolm Viljandi spordikooli kasvandikku: Erle Püvi, Triin Taliga ja Egle Püvi. Erle Püvi tõi võitjate resultatiivseimana 17 punkti. Tartu Ülikooli naikonna restultatiivsem oli Viljandi spordikooli õpilane Kristiine Miilen 22 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles