Lõhkujad rüüstasid Koidu seltsimaja hoovi

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vagunealmu, mida vandaalid rüüstasid.
Vagunealmu, mida vandaalid rüüstasid. Foto: Marek Nõmm

Ööl vastu pühapäeva laamendasid huligaanid Viljandis Koidu seltsimaja hoovis seisva vagunelamu kallal ning püüdsid seal ilmselt ka midagi süüdata. Kuriteo jäädvustas turvakaamera. Vara omanik pakub teo toimepanijaile võimalust võtta endaga ühendust ning lugu omavahel ära klaarida.

Koidu seltsimajas tegutseva mittetulundusühingu Viljandi Teatrihoov üks eestvedaja Marek Nõmm ütles, et rüüstajatele ette jäänud vagunelamu on mittetulundusühingu vara, mida plaaniti kasutada suviste välietenduste ajal garderoobina. Kahju suurus on tema hinnangul umbes 500 eurot. Nõmm lisas, et huligaanid proovisid keldriosa poolt Koidu seltsimaja põlema panna, kuid see ei õnnestunud.

Politsei on Marek Nõmme sõnul sündmuskohal käinud ning juhtunu fikseerinud. Praegu pakub ta aga rüüstajatele võimalust asi omavahel ära klaarida ning kahju heastada. Vastasel korral lubas Nõmm turvakaamera objektiivi ette jäänud näod avalikustada.

Ühtlasi on Marek Nõmm tänulik igasuguse info eest, mis võib aidata süüdlasteni viia. Telefoninumber, kuhu infot edastada, on 5904 1833.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles