Festival turgutab inspiratsiooni

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Müürisepp tuleb Viljandisse oma lugu rääkima.
Mart Müürisepp tuleb Viljandisse oma lugu rääkima. Foto: Mihkel Maripuu

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilaste korraldatava festivali "Oma lugu" esimese päeva täidab pärimusmuusika aidas inspiratsioonipäev, teisel päeval ootab kultuuriakadeemias ees avatud uste päev.

Inspiratsioonipäevaga soovivad festivali korraldajad anda kultuuriakadeemia praegustele ja tulevastele üliõpilastele võimaluse ammutada inspiratsiooni. Oma loo räägivad režissöör Mihkel Ulk, animaator ja sisearhitekt Kristjan Holm, dirigent ja helilooja Pärt Uusberg, nukunäitleja ja saate „Su nägu kõlab tuttavalt“ kolmanda hooaja võitja Mart Müürisepp, ERKI moe-show peakorraldaja Piret Mägi, kirjamees Kaur Kender ning etenduse kaudu huvijuhi - loovtegevuse õpetaja eriala kolmanda kursuse tudengid.   
Festivali teisel päeval, 19. märtsil avab uksed Viljandi kultuuriakadeemia. Avatud uste päevale järgnevad eelõppe kursused, mille abil on omakorda hea tutvuda kultuuriakadeemia õppimisvõimalustega.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles