Serviti murdis Viljandi maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond on tänavusel hooajal Põlva Servitiga kohtunud neli korda. Kahes meistriliiga mängus pidid viljandlased konkurendi paremust tunnistama, ühes meistrivõistluste mängus ja karikavõistluste poolfinaalis olid nad võidukad.
Viljandi käsipallimeeskond on tänavusel hooajal Põlva Servitiga kohtunud neli korda. Kahes meistriliiga mängus pidid viljandlased konkurendi paremust tunnistama, ühes meistrivõistluste mängus ja karikavõistluste poolfinaalis olid nad võidukad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Põlvas Eesti käsipalli meistrivõistluste põhiturniiril kolmandat korda kohtunud Põlva Serviti ja Viljandi HC mäng kulges võõrustaja kontrolli all.

Viljandi HC kaotas avapoolaja 8:17 ja kohtumise 24:36.

Treener Marko Koksi sõnul oli viljandlaste liikumises näha väsimust. «Jäime jänni vastase 5-1-kaitseformatsiooniga, ei jõudnud korralikult viskele ja palju oli ka pallikaotusi,» meenutas ta kohtumist, mis oli meeskonnale selle nädala jooksul juba neljas. Seejuures leidsid kõik need aset võõral väljakul: koduse liiga vastasseis Valgas ja kaks Balti liiga mängu Leedus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles