Turniiril jõuavad kätte ärevad ajad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa korvpalli meistrivõistlused jätkuvad play-off`idega. Põhiturniiri mängul tehtud pildil võtavad mõõtu KN/ostakatel.ee (tumedas) ja Valgamaalt pärit külalismeeskond Tõrva Loits. Mõlemad võistkonnad peavad homme Viljandi spordihoones oma veerandfinaalseeria esimese kohtumise.
Viljandimaa korvpalli meistrivõistlused jätkuvad play-off`idega. Põhiturniiri mängul tehtud pildil võtavad mõõtu KN/ostakatel.ee (tumedas) ja Valgamaalt pärit külalismeeskond Tõrva Loits. Mõlemad võistkonnad peavad homme Viljandi spordihoones oma veerandfinaalseeria esimese kohtumise. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandimaa meeste korvpalliturniiril on 11 võistkonnast selgunud need kaheksa, kes alustavad poolfinalistide selgitamist. Esimesed veerandfinaalpaarid müdistavad spordihoones homme ja ülehomme.

Esimese veerandfinaalpaarina astuvad väljakule põhiturniiri kolmandana lõpetanud AP Mets ja kuuenda koha saanud KN/ostakatel.ee. Teise paarina on vastamisi Hansa Ilutulestikud ja Tõrva Loits, kes lõpetasid põhiturniiri vastavalt teise ja seitsmenda kohaga. Mõlemal päeval alustab esimesena nimetatud võistluspaar mängu kell 14 ja teine kell 15.30.

Kaks ülejäänud veerandfinaalpaari moodustavad K-J / Baltic Agro ja Viljandi vald ehk põhiturniiri võitja ja kaheksas ning BC Männimäe Külalistemaja ja Mõisaküla / Nuia Pop Cafe ehk põhiturniiri neljas ja viies.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles