Medalirõõmu pakkusid vaid paarismängud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Saaremäe (vasakul) ja Timo Teras on varasematel mõõduvõttudel paarismängus koos võistelnud. Eesti meistrivõistlustel nad meeskonda ei moodustanud. Koos Toomas Libenega mänginud Rivo Saaremäe teenis hõbemedali.
Rivo Saaremäe (vasakul) ja Timo Teras on varasematel mõõduvõttudel paarismängus koos võistelnud. Eesti meistrivõistlustel nad meeskonda ei moodustanud. Koos Toomas Libenega mänginud Rivo Saaremäe teenis hõbemedali. Foto: Erakogu

Viljandi lauatennise esinumber Rivo Saaremäe langes Eesti meistrivõistlustel üksikmängu veerandfinaalis konkurentsist, ent päris medalita Sakala klubi liikmed siiski ei jäänud.

Laupäeval ja pühapäeval Tallinnas peetud individuaalsetel tiitlivõistlustel oli Viljandi Sakala klubi esindatud kolme mees- ja kolme naismängijaga.

Meesüksikmängus jõudis oodatult kõige kaugemale Rivo Saaremäe. Otsepaigutusega põhitabelisse pääsenud, alistas ta avaringis 4:0 Harri Saare Tallinnast ja teises ringis 4:1 Artjom Hiisku Narvast. Veerandfinaalis pidi ta aga tunnistama Maardu klubi mängija Aleksandr Lušini 4:1 paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles