Mehed sõidavad Servitit murdma

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond lõpetas nädalavahetusel Balti Challenge’i liiga põhiturniiri kahe kaotusega Leedu meeskondadele. Täna sõidab ta koduse meistriliiga mängule Põlvasse.
Marko saarm
Viljandi käsipallimeeskond lõpetas nädalavahetusel Balti Challenge’i liiga põhiturniiri kahe kaotusega Leedu meeskondadele. Täna sõidab ta koduse meistriliiga mängule Põlvasse. Marko saarm Foto: Marko Saarm / Sakala

Nädalavahetusel Leedus Balti Challenge’i liiga põhiturniiri kahe kaotusega lõpetanud Viljandi käsipallimeeskond sõidab täna Põlvasse, kus üritab Servitit murda, et säästa end koduse liiga veerandfinaalidest.

Eesti käsipalli meistrivõistluste poolfinaali pääsevad otse kaks põhiturniiri edukamat meeskonda. Peale turniiritabelis kolmandal kohal paikneva Viljandi HC soovivad aga veerandfinaale vältida ka Kehra ja Serviti esindus. Seepärast tuleb liidritest kahe punkti kaugusel paiknevatel viljandlastel täna võita.

«Üritame. Meil on seljataga kurnav võistlusreis ja rasked mängud, aga sama võib öelda Serviti kohta,» lausus Marko Koks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles