Linnavalitsuse hoone hansapäevadeks ei valmi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnajuhid on varem avaldanud lootust, et Viljandi vanemate säilinud majade hulka kuuluv hoone õnnestub enne rahvusvahelisi hansapäevi korda teha. Nüüd ei olda selles enam kindlad.
Linnajuhid on varem avaldanud lootust, et Viljandi vanemate säilinud majade hulka kuuluv hoone õnnestub enne rahvusvahelisi hansapäevi korda teha. Nüüd ei olda selles enam kindlad. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ehitaja leidmiseks korraldatud konkursi võitnud aktsiaselts Pärlin võib juuni alguseks ehk hansapäevade avamiseks valmis saada küll remonti mineva linnavalitsuse hoone fassaadi, aga kindlasti mitte kogu  maja.

«Me püüame täita riigihankes ette antud lepingu tähtaegu, kuid üle oma varju me hüpata ei suuda,» nentis aktsiaseltsi Pärlin tegevdirektor Enno Pikkpõld.

Esmaspäeval võitja väljakuulutamisega lõppenud ehitaja leidmise riigihanke konkurss näeb ette, et töö peab olema valmis 20. juuliks ja seetõttu ei saa ehitusfirma kuidagi garanteerida, et remont võiks hansapäevadeks valmis saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles