Tulevikul polnud Flora vastu variante

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel laupäeval peab Viljandi Tuleviku meeskond hooaja esimese Premium-liiga kohtumise kodupubliku ees. Järveäärsel kunstmuruväljakul võõrustab ta Sillamäe Kalevit. Pilt on tehtud hooajaeelsel viimasel kontrollkohtumisel, kus viljandlased võõrustasid Tartu Tammekat.
Sel laupäeval peab Viljandi Tuleviku meeskond hooaja esimese Premium-liiga kohtumise kodupubliku ees. Järveäärsel kunstmuruväljakul võõrustab ta Sillamäe Kalevit. Pilt on tehtud hooajaeelsel viimasel kontrollkohtumisel, kus viljandlased võõrustasid Tartu Tammekat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Üle mitme aasta taas Eesti jalgpalli meistriliigas osalev Viljandi Tulevik pidi laupäeval Tallinnas Lilleküla staadioni kunstmuruväljakul paari­saja pealtvaataja ees tunnistama FC Flora 3:0 paremust.

Tulevik läks mulluse pronksimeeskonna vastu koosseisuga, mille algrivistuse väljakumängijatest täpselt pooled olid  klubiga liitunud kahe hooaja vahel. Joonas Tamm tuli meeskonda Rootsi kolmanda liiga klubist Trelleborgs FF, Sander Post Flora põhikoosseisust ning Gerdo Juhkam, Ragnar Piir ja Karl Ivar Maar mängisid enne Flora duubel­esinduses. Vahetusest sekkus ainsa uue mehena Erkki Kubber, kes kuulus mullu samuti Flora duublisse. Kokku Tuleviku särgis väljakul käinud 14 mängijast oli varasem meistriliiga kogemus vaid kahel: Sander Postil ja Joonas Tammel.

Seega pole eriline üllatus, et üheksakordne Eesti meister Flora ei jätnud Tulevikule vähimatki võimalust. Pall püsis kogu kohtumise vältel külaliste väljakupoolel, sisuliselt üheksa kaitsjaga mänginud Tulevik ei teinud Flora väravale ühtegi pealelööki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles