Tudengid tõugatakse varsti ettevõtjateks

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia vilistlase Monika Hindi luust, sarvest ja nahast esemete disainimise ja valmistamisega tegelev ettevõte Koordikamber sai hiljuti Viljandimaa ettevõtjate tunnustamisüritusel loomevaldkonna ettevõtja auhinna.
Kultuuriakadeemia vilistlase Monika Hindi luust, sarvest ja nahast esemete disainimise ja valmistamisega tegelev ettevõte Koordikamber sai hiljuti Viljandimaa ettevõtjate tunnustamisüritusel loomevaldkonna ettevõtja auhinna. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia kavatseb hakata süvendatult andma ettevõtlusõpet, et noored saaksid aimu näiteks sellest, milliseid makse peab ettevõtja tasuma.

Kultuurikorralduse õppejõud Piret Aus toonitas, et peamine ei ole igast tudengist ettevõtjat kasvatada.

«Tähtis on see, et nad teaksid, kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha,» selgitas ta. «Nii saavad nad reaalse kogemuse, miks on kontserdipilet nii kallis ja kuidas saab käpikupaar maksta kuuskümmend eurot.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles