Viljandi lauljad noppisid esikohti

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi laulustuudio Viva la Musica võidukad lauljad koos juhendaja Hedi-Kai Paiga.
Viljandi laulustuudio Viva la Musica võidukad lauljad koos juhendaja Hedi-Kai Paiga. Foto: Erakogu

Viljandi muusikakooli laulustuudio Viva la Musica lauljad saavutasid nädalavahetusel Alo Mattiiseni muusikapäevade vokaalansamblite võistlusel säravaid tulemusi.

Jõgeval peetud konkursil osales 58 ansamblit kogu Eestist, Viljandi muusikakoolist osales kolm ansamblit ja nad kõik said oma vanuserühmas esikoha. Segaansambli lauljad kaotasid grand prix` omanikule vaid 0,07 punktiga.

Hedi-Kai Pai pälvis žüriilt eripreemia hea klaverisaate ja õpilaste juhendamise eest, Stefan Airapetjan sai eripreemia laulva bassi ja beat box`i eest.

Lauljaid hindas žürii koosseisus Laine Randjärv, Pärt Uusberg, Hele Kõrve, Märt Avandi, Thea Paluoja, Toomas Lunge, Raul Talmar ja Kait Tamra.

LAULJAD

IV ja V klasside ansamblis laulsid Jete Liisa Kiik, Maarja Õmblus, Elinor Luik, Elisabeth Põder, Greta Raudsepp, Kelly Metsamärt ja Emma Teresa Tamberg.

X–XII klassi neidude ansamblis olid Deivi Tobreluts, Merili Otsma, Laura Tiit, Eleryn Tiit ja Hanna Valk.

X–XII klasside segaansamblis esinesid Eleryn Tiit, Laura Tiit, Merili Otsma, Hanna Valk, Stefan Airapetjan ja Kristjan Luik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles