Leedu reisiks valmistuvad mehed rüüstasid Kävalit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Neljapäeval Valgas meistriliiga kohtumist pidanud Viljandi HC teenis seal suure võidu, kui lõpetas mängu numbritega 37:13.

Meistriliiga uustulnuk, Valga Käval pidi kodussaalis läbi ajama ilma mitme põhimängijata. Viljandlastele oli kohtumine aga peaproov nädalavahtusel ees seisva võistlusreisi tarvis Leetu.

Võitjate suurimad skooritegijad olid Karl Toom seitsme ja Ott Varik viie väravaga. Kävali poolelt jäid vigastuse tõttu kõrvale meistriliiga suurim väravakütt Andris Celminš ning Andrei Kunavitš ja Ingmar Kasuk.

Viljandi meeskonna juhendaja Marko Koks selgitas, et kasutas kohtumist eesootavaks Balti liigaks valmistumiseks ja andis mänguvõimaluse kõigile liikmetele. «Suur vahetuste hulk avaldas koostööle veidi mõju,» tõdes Koks.

Laupäeval ja pühapäeval peab Viljandi HC meeskond Balti Challenge'i liigas kaks põhiturniiri viimast kohtumist: Klaipeda Dragunase ja Kaunase Granitasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles