Viljandi sai uue salongteatri

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seasaare seltsi liikmed Anne Mikson (vasakult), Marika Poolakese ja Reet Raudsepp on üliõnnelikud, sest nende pikaaegne unistus on täitunud.
Seasaare seltsi liikmed Anne Mikson (vasakult), Marika Poolakese ja Reet Raudsepp on üliõnnelikud, sest nende pikaaegne unistus on täitunud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Oma loomisest saadik ehk juba viis aastat kodutu staatust trotsinud mittetulundusühing Seasaare Näitemängu Selts vuntsis endale pesaks kesklinnas asuva Viljandimaa tuletõrjeühingu teise korruse saali.

«Senini olime nagu kass, kes poegi ühest paigast teise tassis,» sõnas harrastusteatri eestvedaja Reet Raudsepp ehk Karabas-Barabas. 

«Inimesel on hing ja keha, teatri jaoks ongi maja nagu keha,» ütles kolmapäeva õhtul uue koha pidulikul avamisel tervitussõnu lausunud Ugala teatri kunstiline juht Ott Aardam, kes koos sama teatri juhi Kristiina Alliksaarega tõi seltsile kingiks loorberipuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles