Jalgpallur Jarmo Ahjupera liitub Tulevikuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarmo Ahjupera
Jarmo Ahjupera Foto: ujpestfc.hu

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik ja ründaja Jarmo Ahjupera leppisid kokku, et jalgpallur tõmbab vigastusest taastumise järel selga kunagise koduklubi kollase võistlussärgi ja tuleb Premium-liigas omadele appi.

Aastaid Ungaris Györi ETO-s ja Ujpestis mänginud Eesti koondislane on Tuleviku klubi kasvandik, kes noorena Viljandist pealinna läks. 2005. aastal Tuleviku koosseisus Eesti meistriliigas mängides jäi tema kontole 36 kohtumist ja 12 väravat. Pärast seda mängis ta FC Floras ja neli aastat hiljem liitus Ungari klubiga. Eelmisel hooajal kodumaale naastes kuulus mees Nõmme Kalju koosseisu.

Praegu taastub Jarmo Ahjupera reievigastusest ja vajab võitlusvalmiduse saavutamiseks aega. Kui palju aega, seda ei osanud kogenud ründaja öelda.

«See on loogiline otsus: panustada oma koduklubi eest Viljandi jalgpalli. Möödas on täpselt kümme aastat, kui viimati Tuleviku särki kandsin,» ütles Ahjupera. «Praegu on kõige tähtsam terveks saada ja vormi koguda. Usun, et võime Tulevikuga häid tulemusi teha.»

Viljandi jaglpalliklubi juht Raiko Mutle ukus, et 30-aastase kogenud ründaja oskused ja võimed tulevad meeskonnale kasuks. «Suurte kogemustega mees sobib meie mänguplaani suurepäraselt. Ilmselgelt on meil tema liitumise üle hea meel,» rõõmustas Mutle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles