Hooletul piletiostjal tõmmatakse mustal turul nahk üle kõrvade

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angeelika Toom näitab kaht Ed Sheerani kontserdi pääsme sarnaseks kujundatud lehte, mille ta oma poja sõbranna palvel jaanuari lõpul Viljandi bussijaamas 90 euro eest tundmatult mehelt ostis. Tegelikult pole need väärt sentigi.
Angeelika Toom näitab kaht Ed Sheerani kontserdi pääsme sarnaseks kujundatud lehte, mille ta oma poja sõbranna palvel jaanuari lõpul Viljandi bussijaamas 90 euro eest tundmatult mehelt ostis. Tegelikult pole need väärt sentigi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui viljandlanna Angeelika Toom jaanuari lõpul Viljandi bussijaama parklas võõrale mehele 90 eurot ulatas, ei teadnud ta veel, et oleks võinud rahatähed sama hästi prügikasti visata.

17. veebruaril Tallinnas esinenud tuntud Briti artist Ed Sheeran tõi oodatult Saku suurhalli puupüsti rahvast täis. Kontserdipääsmed läksid mullu sügisel ametlike müüjate kaudu kaubaks nagu soojad saiad ja paljud fännid jäid neist ilma. Sestap läks peagi, nagu populaarsete kultuurisündmuste puhul ikka, sotsiaalvõrgustikes liikvele teateid, milles pileti eest pakuti ametlikust märksa kõrgemat hinda.

Lühikest kasvu noor mees

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles