FC Tarvastu alustab neljandas liigas uut tulemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: jalgpall.ee

Eelmisel hooajal Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga pooleli jätnud FC Tarvastu tahab jääda Eesti jalgpallikaardile, mistõttu alustatakse tänavu neljanda liiga Lõuna tsoonis.

FC Tarvastu treener Zurab Kvaratshelija rääkis, et eelmise aasta hooaja poolelijätmise põhjustas mitu faktorit, aga üks nendest on kindlasti, nagu terves Eestiski, rahvastiku probleem.

«Sellises väikeses kohas nagu Tarvastu vald on raske tööd leida igal jalgpallihuvilisel ja mängijad on sunnitud tööd otsima nii mujal Eestis kui välismaal, seega oli meeskonna kokkusaamine raske,» nentis mees jalgpalli liidu kodulehel, tuues veel välja distsipliiniprobleemid ja asjaolu, et meeskond oli treenerita.

Praegu on FC Tarvastu asutaja ja treener Zurab Kvaratshelija klubi juures tagasi ning lisaks noortetööle otsustas ta koos vanade tegijate ja juba meesteks sirgunud noortega Eesti meistrivõistlustel jätkata.

«Arvame, et pakume oma alagrupis korralikke lahinguid mis tahes meeskonnale,» oli treener enesekindel. «Uuesti alustamise üks põhjus on ka see, et meil on korralik staadion oma riietusruumide ja väikese katusealusega tribüüniga.»

Kvaratshelija hinnangul on meeskonna pluss vanade ja noorte mängijate sulam, kuigi esimesed mängud võivad näidata vastupidist. Hooajaks valmistutakse põhiliselt saalis treenides ja võetakse osa nii maakonnas kui mujal Eestis olevatest turniiridest. Sel kuul planeeritakse 2-3 sõpruskohtumist põhiliselt kodupiirkonnas.

«Koos Tarvastu valla, gümnaasiumi ja toetajatega tahame ehitada korraliku sisehalli, mis on kasulik nii koolile, vallale kui treeningrühmadele. Kindlasti on tähtis püsida klubina ja kui see eesmärk on saavutatud, loodame, et pakume kohalikule rahvale jalgpalliplatsil veel võitudega rõõmu,» kõneles Zurab Kvaratshelija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles