Kaitseliitlane H.-V. Seeder kogus ka Tallinnas hääli

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heldur-Valdek Seeder
Heldur-Valdek Seeder Foto: Eesti Vabaerakond

Ei, mitte endine põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. Tema kandideeris teadupärast Järva- ja Viljandimaa valimisringkonnas Isamaa ja Res Publica Liidu esinumbrina ning sai siinses piirkonnas paremuselt neljanda tulemuse – 2908 häält.

Valimisringkonnas number 2 ehk Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas Vabaerakonna nimekirjas kandideerinud ning 104 häält kogunud mehe nimi on Heldur-Valdek Seeder. Ta on Helir-Valdor Seedri vend.

Eksminister kinnitas Sakalale, et nad saavad teineteisega väga hästi läbi ja neil on ühesugune maailmavaade. Seda näitab ka asjaolu, et mõlemad mehed kuuluvad Kaitseliitu.

5. novembril ilmus Äripäevas Heldur-Valdek Seedri artikkel, kus ta tegi ettepaneku Kaitseväe reservis olijad mootorsõidukijuhi tervisetõendi nõudest vabastada. Nii säästaks finantsanalüütikuna leiba teeniva Seedri sõnul aastas üle kahe miljoni euro ehk 90 arsti aastapalga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles