Ko-Ko eest anti kolmekilone tort

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiratsi Pagari juhataja Peeter Putnik (paremal) usub, et sellist tordivalikut, nagu on uues kohvikus, mujal Viljandis ei ole. Paiga headuses on veendunud ka tema tütar Luuna-Lee.
Viiratsi Pagari juhataja Peeter Putnik (paremal) usub, et sellist tordivalikut, nagu on uues kohvikus, mujal Viljandis ei ole. Paiga headuses on veendunud ka tema tütar Luuna-Lee. Foto: Elmo Riig

Paar nädalat tagasi avas Viljandi Centrumi kaubanduskeskuse esimesel korrusel kohviku osaühing Viiratsi Pagar. Esialgu nimeta kohvik korraldas selle leidmiseks võistluse, kuhu tuli palju pakkumisi nii e-posti teel kui Rahva Raamatu kaupluse suurde kasti. 

Paljude saabunud nimepakkumiste seast valiti välja nimi Ko-Ko ehk kook ja kohv. Selle pakkujale anti üle kolmekilone tort. Viiratsi Pagari juhataja Peeter Putnik ütles, et üllatuslikult selgus, et nime välja käinud naine oli olnud edukas ka mitu aastat tagasi kui otsiti nime ettevõtte kaubamärgile, milleks sai Ukuaru. 

Peeter Putnik märkis, et ettevõte alustas 2011 aastal oma tegevust Viiratsis, sellest jäi talle nimi Viiratsi Pagar OÜ. «Umbes aasta pärast kolisime Koidu tänavale endistesse Koidu Pagari ruumidesse ning samal ajal avasime oma esimese poe Viljandis, turuhoones. 2013 aasta lõpuks jäi meil ka Koidu tänaval kitsaks ning kolisime taas, seekord Männimäele endistesse Ukuaru ruumidesse. Sellest ka meie kaubamärk – Ukuaru,» selgitas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles