Smokie esitas korraldajatele üheksa lehekülje jagu soove

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti korraldas Monster Media Tallinnas Briti parima meesartisti Ed Sheerani kontserdi. Suvel toovad nad Viljandisse Smokie, kes annab Eestis augustikuus kolm kontserti.
Hiljuti korraldas Monster Media Tallinnas Briti parima meesartisti Ed Sheerani kontserdi. Suvel toovad nad Viljandisse Smokie, kes annab Eestis augustikuus kolm kontserti. Foto: promo

Augustis Viljandisse, Antslasse ja Haapsallu ansambel Smokie esinema toova osaühingu Monster Media ürituste korraldaja Tanel Samm rääkis bändi erisoovidest, millest huvitavaimaks pidas ta vanameistrite vesterniihalust.

Tanel Samm, Smokie kontserdi kodulehel on kirjutatud, et bänd valis Viljandi oma avakontserdi paigaks, sest teist nii isikupärast ja hea kõlaga lauluväljakut Eestis pole. Kuidas nad Viljandi kohta taustauuringut tegid?

Pakkusime bändi mänedžerile välja kõik linnad ja lauluväljakud, mis meie arvates kvalifitseerusid. Viljandi jäi talle silma piisava rahvaarvu ning mõistagi uue lauluväljakuga. Hilisema lisainfo otsimise tulemusena leidis mänedžer ka dirigent Tõnu Kaljuste kommentaari laululava akustika kohta, mis oli nende otsust kinnitav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles