Pisisulid eelistavad kaubanduskeskusi

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poeomanikel tuleb kogu aeg valvel olla, sest näppajad on püsiv probleem. Iga kord ei piisa ka turvatöötaja teravast pilgust ja kaameratest, et neid tabada. Foto on lavastatud.
Poeomanikel tuleb kogu aeg valvel olla, sest näppajad on püsiv probleem. Iga kord ei piisa ka turvatöötaja teravast pilgust ja kaameratest, et neid tabada. Foto on lavastatud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Normani äri Viljandi südalinnas oli esimene väikepood, kes siin omal ajal Lääne kaupa müüma hakkas, ning palju pisikesi asju lettidele laiali laotatuna ahvatlesid toona neid, kes aususest lugu ei pidanud.

Nüüdseks on poe avamisest möödas 24 aastat ja üks omanikke Elna Nurmeots nentis, et pärast seda, kui linna kerkisid esimesed ostukeskused, pole neil enam pikanäpumeestega suurt muret olnud. Päris erand see pood aga pole ja aastate jooksul on ka sealt nii mõndagi sulide saagiks langenud – alati ei suuda müüja ju kõigel silma peal hoida.

Uku keskuses on turvaline

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles