Tuleviku mehed murdsid liuväljal endale kaks tiitlit

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine raskekaallane Ragnar Kaasik teenis nüüd Eesti vabamaadluse meistri kulla poolraskekaalus. Aasta üheks peamiseks sihiks on ta seadnud eduka esinemise juunis peetavatel Euroopa meistrivõistlustel.
Endine raskekaallane Ragnar Kaasik teenis nüüd Eesti vabamaadluse meistri kulla poolraskekaalus. Aasta üheks peamiseks sihiks on ta seadnud eduka esinemise juunis peetavatel Euroopa meistrivõistlustel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartu Lõunakeskuse jääväljakule ehitatud maadlusareenil selgitati nädalavahetusel Eesti meistreid. Esimest korda peeti korraga kolme maadlusliigi, vaba- ja naistemaadluse ning Kreeka-Rooma maadluse tiitlivõistlusi.

Kokku oli osalejaid 177 ja kohal oli kogu Eesti maadlejate paremik. Viljandi Tuleviku klubi tegi kaasa vabamaadluses ning pälvis kaks meistritiitlit, ühe hõbemedali, neli pronksmedalit ja võistkondliku võidu. Eesti meistriks pärjati Sten Orav ja Ragnar Kaasik.

Sten Orav võitis meeste kõige kergemas kehakaalus alla 57 kg, alistades kõik oma neli vastast suure ülekaaluga ja tehnilisi punkte loovutamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles