«Tudengijazz» jõuab Viljandisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis esineb «Tudengijazzi» kontserdil teiste kõrval ka noortebändide konkursi võitnud Innersound.
Viljandis esineb «Tudengijazzi» kontserdil teiste kõrval ka noortebändide konkursi võitnud Innersound. Foto: Erakogu

Homme kell 19 on Viljandi kultuuriakadeemia black box’is festivali «Tudengijazz 2015» tasuta kontsert, millel astuvad üles kultuuriakadeemia enda kollektiiv Harri Heinsoo Trio ning Innersound ja MeetingPoint.

Harri Heinsoo Trio on muusikaline koosseis, kelle eeskujuks on möödunud sajandi džässkitarristide triod ning kelle repertuaari kuuluvad tuntud ja vähemtuntud džässpalade seaded. Kogenud kuulaja võib solistide improvisatsioonidest leida vihjeid bebop’ile ja varasemale svingile. Harri Heinsoo mängib kitarri, Taaniel Kõmmus kontrabassi ja Karl-Markus Kohv trumme.

MeetingPoint on projekt, mis toob kokku noori talente kuuest riigist: Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist ja Norrast. Muusikud kohtusid esimest korda alles selle nädala esmaspäeval. Kahel proovipäeval valmis kava, mis sünteesib erinevaid traditsioone, maitseid ja mentaliteete. Ansambli juhendaja on rahvusvahelisel muusikamaastikul ilma teinud kontrabassivirtuoos Peedu Kass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles