Purunenud veetoru viis suure tüki sõiduteest

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile lõuna ajal tegelesid Viljandi Veevärgi töömehed toru lappimise ja tee parandamisega. Õhtuks oli kõik jälle korras. Veevärgist ei osatud eile öelda, kas varem on mõni veetoru üldse niimoodi lõhkenud.
Eile lõuna ajal tegelesid Viljandi Veevärgi töömehed toru lappimise ja tee parandamisega. Õhtuks oli kõik jälle korras. Veevärgist ei osatud eile öelda, kas varem on mõni veetoru üldse niimoodi lõhkenud. Foto: Elmo Riig

Esimest korda praeguse Viljandi Veevärgi juhi ametiaja jooksul purunes linnas üks veetoru nii, et õnnetuse tagajärjel tekkis keset ööd tiheda liiklusega tänavale suur auk.

Augu avastas üks autojuht, kes Ugala tiigi kõrval teetammil hooga selle sisse põrutas, kui oma Opeliga esmaspäeva õhtul pärast kella kümmet Männimäelt mööda Reinu teed kesklinna poole sõitis. Esialgsetel andmetel purunes autol rehv.

Sõiduki lõhkunud juht kutsus seepeale kohale politsei, kes fikseeris, et keset sõiduteed laiutas tõepoolest suur auk. Autojuhti ei osanud korrakaitsjad eriti aidata. Nad pildistasid sündmuspaika, panid kirja Opeli nähtavad vigastused ja soovitasid mehel järgmisel päeval pöörduda tee omaniku ehk linnavalitsuse poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles