1. märts. Võidu ja hävingu, kõristamise ja hammaste päev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodanik ja tema kõristi. Urmas Volmer käis veidi enne valimiste lõppu jaoskonnas nii hääletamas kui kultuurilist meelelahutust pakkumas.
Kodanik ja tema kõristi. Urmas Volmer käis veidi enne valimiste lõppu jaoskonnas nii hääletamas kui kultuurilist meelelahutust pakkumas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Valimispäev ei peida endas ainult peaministriportfelli, järgmise nelja aasta võimuliitu ja kampaanialubaduste täitumist või purunemist. Suurte narratiivide kõrval on seal hulk pisikesi lugusid nii kandidaatide kui valijate poolelt.

9.00 Valimisjaoskonnad üle maa teevad uksed lahti. Mõnel pool, näiteks Viljandis Paalalinna koolis asuvas jaoskonnas, on inimesi juba suletud ukse taga ootamas.

9.51 Paalalinna kooli valima tulnud Rimma Kullama ja Eevar Roosna ütlevad, et kodus läks päris vaidlemiseks. Lõpuks leiti siiski, et hääl tuleb anda nende poolt, kes ka vaesemate inimeste, näiteks pensionäride peale mõtlevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles