Kuidas üleeile õhtul kambakesi ühtainust häält taga otsiti

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puuduoleva sedeli leidmiseks kontrolliti üle kõikvõimalikud variandid. Isegi ümbrikud, mille sees olid olnud väljaspool kodukohta hääletanud inimeste sedelid, vaadati läbi.
Puuduoleva sedeli leidmiseks kontrolliti üle kõikvõimalikud variandid. Isegi ümbrikud, mille sees olid olnud väljaspool kodukohta hääletanud inimeste sedelid, vaadati läbi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Rakvere hiphopduol Öökülm on lugu, mis räägib ühest häälest. Sellisest, millel pole erilist jõudu, kuid mis võib siiski palju korda saata.

Ka valimistel on nii, et ühestainsast häälest ei sõltu ju iseenesest suurt midagi, kuid iga inimese panusesse tuleb suhtuda täie tõsidusega ja see võib panna tegutsema. Näiteks pühapäeva õhtul pani see Viljandi linna valimisjaoskonnas number kaks ehk spordihoones kuut inimest hääletussedeleid ja nimekirju mitu korda üle lugema.

Viljandlased armastavad Helmenit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles