Kristo Galeta pääses koondisesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Galeta
Kristo Galeta Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti kergejõustikuliidu juhatus kinnitas reedel Euroopa sisemeistrivõistlustel Prahas osaleva koondise. Üheksa kergejõustiklase seas on ka Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala kuulitõukaja Kristo Galeta.

Ehkki Galetal ei õnnestunud tiitlivõistluste ametlikku normi täita, saab tänavu 19.16 tõuganud sportlane võimaluse end suurvõistlustel proovile panna.

5.–8. märtsini võistlevad Prahas Marek Niit (400 m), Rain Kask (kaugushüpe), Veiko Kriisk (teivashüpe), Grete Udras (kõrgushüpe), Raimond Valler (800 m), Maarja Kalev (60 m), Kristo Galeta (kuulitõuge), Richard Pulst (60 m) ja Kätlin Piirimäe (kuulitõuge).

Eesti kergejõustikuliidu presidendi Erich Teigamägi sõnul moodustavad ligi poole koondisest rahvusvahelise tiitlivõistluse debütandid. Need on Veiko Kriisk, Raimond Valler, Maarja Kalev ja Kristo Galeta, kellelt oodatakse kindlasti parimat sooritust. «Vähemalt hooaja tippmarke ootame kõigilt Prahasse sõitvatelt kergejõustiklastelt,» nentis Teigamägi.

Euroopa sisemeistrivõistlused on 5.–8. märtsini Tšehhi pealinnas Prahas. ETV ja ETV2 vahendavad Eesti spordihuvilistele võistlusi otsepildis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles